Movie review score
5


 
Year : 2013
 
Director : Qendra-Haack
 
Running Time : 101
 
Genre : 
 
SHPERNDAJE :
Pasi e kryen shkollën e lart të basketballit pas 30 vitesh trajneri i tyre vdes, pesë miqët e mirë dhe ish shokët janë ribashkuar për ta kaluar një fundjavë në pushime.
Grown Ups 2 (2013)
After moving his family back to his hometown to be with his friends and their kids, Lenny (Adam Sandler), finds out that between old bullies, new bullies, schizo bus drivers, drunk cops on skis, and 400 costumed party crashers sometimes crazy follows you.
TRAILER
YOUTUBE

Ler nje Koment rreth Filmit.

Komente

One Response so far.

  1. Shiptart e nanes grown ups 2 e kan shkrujt a e kan shti 1shin ncncn

Leave a Reply